Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. se mere på www.skoddesnedkerne.dk også priser m.v.

Email 01-03-2010

Karl Rydzy

Tak for de meget flotte skodder, udført i fyrretræ natur, det er sjældent fint håndværk, jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har været i brancen i 50 år.

Hilsen Karl Rydzy

Email 27-09-2008

Jens Hansen

Skræddersyede skodder
Akkurat som det gælder for gardiner og persienner, skal også indvendige skodder tilpasses de aktuelle mål for det enkelte vindue.

Derfor skal indvendige skodder altid fremstilles efter mål. Men det skal du ikke lade dig afskrække af.

Herhjemme findes der nemlig en lille snedkervirksomhed, der i mere end 25 år har specialiseret sig i ”skræddersyet” fremstilling af alle former for skodder. Ind-vendige og udvendige.

Virksomheden ligger tæt ved Sejerø Bugten, og hedder sigende nok ”Skoddesnedkerne”. Ud over skodder kan du her også få fremstillet jalousilåger og saloon-døre efter mål i håndværker kvalitet i mange forskellige træsorter eventuelt malet i valgfri farve.

Du kan besøge Skoddesnedkernes hovedside på web-adressen http://www.skoddesnedkerne.dk/, hvis du savner yderligere inspiration eller vil kigge nærmere på nogle af de mange muligheder du kan vælge, hvis du er interesseret i en spændende og dekorativ løsning med enten indvendige skodder eller udvendige skodder.

Email Hjemmeside 01-10-2007

Heidi

rigtigt flot med skodder - de er pænere end de traditionelle gardiner - jeg håber i får solgt en masse af dem - det er da en anderledes måde at gøre vinduespartier flotte på.

Email 29-03-2006

Fie Adamas

”Som lys-elsker er de indendørs skodder et absolut must.

Muligheden for at skifte stemninger og åbne dem helt eller delvist ved første fuglefløjt og solstråle er genial.

Om vinteren er de en absolut varmende faktor”