Skodder til Pynt

Alle former for Vindues Skodder - Oplukkelige Skodder
eller
Pynte Skodder, - Solafskærmning,

Samt JalousilågerTlf. 31242094 Mail:   RS@skodder.dk 

 se mere på vores hovedside www.skodder.dk


Skodder til alle formål fra Skoddesnedkerne

Indvendige skodder, i stedet for gardiner og persienner, skaber
sydlandsk stemning og særpræg

Vindues skodder er en byggetradition, som de fleste af os forbinder med enten sydlige himmelstrøg eller den amerikansk inspirerede ”colonial style”. Men også i danske boliger repræsenterer indvendige skodder en løsning med mange fordele.

I de fleste boliger anvendes enten gardiner eller persienner til regulering af lysindfald og for at beskytte mod  indsyn.

Men der findes faktisk en tredje løsning,  ”skræddersyet” til dine vinduer,. Og det er indvendige skodder eller Vinduesskodder.

I tillæg til de ”opgaver” som enten gardiner eller persienner skal løse, giver de indvendige skodder eller vindues skodder en række fordele, som man, så at sige, får med i købet.

Tidløst og dekorativt

Indvendige skodder giver rummet et unikt særpræg med umiskendelige associationer til den feriestemning, som man oplever på rejser i det sydlige Europa.  indvendige skodder ofte understrege den rustikke og lidt romantiske indretningsstil, som mange danskere foretrækker

Yderligere vil der være tale om en stort set tidløs løsning, idet vinduesskodderne  bliver en af boligens faste installationer. Som eksempelvis køkkenborde og indbyggede skabe er det. Og set i dette perspektiv, vil denne løsning være langt mindre sårbar mod de forskellige modemæssige trends, der normalt vil være årsag til, at gardiner og persienner udskiftes fra tid til anden.

For slet ikke at tale om den løbende rensning og rengøring, der for skoddernes vedkommende bliver reduceret til lejlighedsvis aftørring med en fugtig klud, eller radiatorbørste.


Bedre ventilation og sikring

Men ud over det dekorative særpræg, giver den indvendiger skodde løsning en række praktiske fordele , som hverken gardiner eller persienner kan klare tilsvarende.

Eksempelvis kan skodderne lukkes forsvarligt, selv om vinduet er åbent, så  huset kan ventileres betryggende og sikkert, 

Og er man utryg ved at sove for åbne vinder, er skoddeløsningen nærmest genial. Vinduerne kan nemlig være fuldt åbne, men skodderne sikrer både mod indsyn, indtrængen og stærke vindstød.

På denne måde giver skodderne større sikring og langt bedre mulighed for effektiv ventilation.


Foldeskodder med justérbare lameller

Er den indvendige karmbredde i vinduet mere end 60-70 cm, bør man af praktiske hensyn vælge foldeskodder for at reducere skoddens åbning indad. Ligeledes giver foldeskodden større fleksibilitet i forbindelse med regulering af lysindfaldet.

Som standard er lamellerne monteret i en vinkel på 45º, der tillader lysindfald, men forhindrer indsyn.

Men du kan også vælge en løsning, hvor lamellerne kan justeres, på samme måde som man gør det med en persienne.

                          Skræddersyede skodder

Danske foldeskodder med vipbare lameller, er fremstillet efter søgen om at de tre gyldne vinkler som, æstetik, funktionalitet og originalitet skal gå op i en højere enhed,

En stor del af fremstillingen foregår som før i hånden, og er ikke præget af nutidens ellers næsten plastik lignende industriproduktion, men fremstilles i massivt nordisk fyrretræ, hvor træets årer- struktur og  ikke helt glatte overflade,  giver det færdige produkt, også i malet udførelse, et helt unikt, præg af ægte gammelt håndværk, se mere på   RS@skodder.dk 

Shutters / skodder

Indvendige skodder skaber
sydlandsk stemning


Skydeskodder

Skodder fra skoddesnedkerne, os med skodder.

Se mere på Skodder.dk


Skoddesnedkerne
Svenstrup Strandvej 4
4400 Kalundborg
Tlf. 31242094
Mail: RS@skodder.dk Skodder efter opgave

Planke Skodder, udført efter anvisning fra arkitekt og bygherre.
Skodderne er lukkede med ruder formet kighul

Skodder med hængsler

Stråtægt hus med skodder

Se priser; Klik her

vinduesskodder

Se priser; Klik her

Skodder på Brøndby ny biblitek

Se priser; Klik her

Pynteskodder

Se priser; Klik her

JALOUSILÅGER

Se priser; Klik her